Choď na obsah Choď na menu
 


Niečo o živote Belly

9. 2. 2013

Bella Thorne,krásne milé dievčatko,ktoré sa každý deň usmieva ako slnko a dodáva elán do života mnohým ľuďom v jej okolí a však......minulosť..každý si o nej pomyslí :ale veď tá nemôže mať žiadne starosti:...plače každý deň!! v roku 2007 jej zomrel ocko uvedomte si to malá Bellka vtedy len 10 ročná a príde o ocka a jediné čo jej po ňom zostalo je akýsi vlk...ktorý tiež jedného dňa zomre.. z otca jej neostane nič iba spomienka :((  v roku 2006 jej rodičom doktorka povedala: áno vaša dcéra má dyslexiu.. a prišlo to miešanie koreňov z Írska, Kuby a Španielska + Florida a dyslexia ...no nie je to veľmi dobrá kombinácia+to že rozprávala ako malá po španielsky  pred tým než nastúpila do školy..základy jej samozrejme zostali a v škole sa vyučovala španielčina... ale veď  viete aké to bolo to samé..bifľa, samé ah tak to je Bella Thorne hej ale s tou sa nebav má totiž miešané korene... =// ... boli to samé bitky a osočovanie a na to Bella nikdy nezabudne =((... a pretože to v jej živote zanechalo obrovskú krvavú stopu plnú bolesti začala sa učiť doma... keď si už však myslela že bude všetko ok...jedného večera zaklopali policajti na ich dvere a: "Hey can you give me your mum girlie?

B: sure,...mommy

T: what is happening

P: So sorry John died on car crash few minutes ago...=(( Bellinka sa vtedy psychicky zrútila a nemala sa o koho oprieť(okrem mamy a staršej sestry)...prešla si fakt všetkým možným čo sa dalo ale aj tak sa k životu stavia pozitívne a berie ho s nadhľadom ale verte mi...po nociach Bellka plače no a najhoršie je to na Vianoce keď ich musia oslavovať bez milovaného ocka =(((...je to pre ňu fakt ťažké a cestu slávou si kopala sama a mala pri tom oporu iba jedného rodičao to horšie...+ jej v 11 rokoch zistili hormonálno-rastovú poruchu...Bella ♥♥♥ I love you ♥♥♥ =) mnohí z vás už počuli TTYLXOX a hovoríte si , no Bella nič moc áno nie je to najkrajší spev ale aj to má svoje dôvody =((( Bella tú prácu musela zobrať a urobila to pre svoju kariéru =)) a preto že sa jej páči precovať pre SIU( Shake it up) a bola by schopná pre to urobiť čokoľvek.. =**... a áno možno si stále hovoríte "ale veď ten hlas" áno ten hlas niekedy taký nemala... :// keď bola mladšia bola na operácii...pár dní na to sa niečo pokazilo a vtedy sa jej s hlasom stalo toto, každé ráno má problémy začať normálne hovoriť...ale vidíte???

NENECHALA TO...a pokračuje v tom lebo to naozaj miluje♥♥♥ takže stále sa vám ten song nepáči?? lebo už aspoň to si zaslúži úctu že aj napriek problémom sa do toho pustila =))...je to strašne silná baba =))) a preto pred ňou má veľa ľudí rešpekt =)) pretože aj napriek tomu čo prežila život berie s úsmevom... =))) takže ako vraví Bellka: what doesn't kill you makes you stronger =)) Bella just 2 word: you are MY LIFE =)) 

bella-on-the-cover-of-seventeen-magazine.jpg

Zdroj: www.na-parket.estranky.sk 
:) :) :) Tina ♥ :***

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.